Tots els pobles

Notícies i bloc

Inici> Notícies i bloc

Coses que ens importen

Temps: 2023-06-12 Accessos : 58

● Tipus de forn: hi ha diversos tipus de forns de sinterització disponibles. El nostre forn és resistent elèctric i intermitent.

● Interval de temperatura: 1600-2200 ℃. És important seleccionar un forn amb un rang de temperatura adequat a les vostres necessitats.

● Mida i capacitat: 16-800L. La mida i la capacitat del forn dependran de la mida i el volum de les peces que voleu sinteritzar.

● Sistema de control: sistema de control fiable i fàcil d'utilitzar que pot regular amb precisió la temperatura, l'atmosfera i altres condicions.

● Eficiència energètica: aïllament d'alta qualitat que pot reduir el consum d'energia.

● Servei postvenda: Oferint serveis de suport i manteniment tot el temps.

Benvolgut [client potencial],

Estem encantats de presentar el nostre darrer forn de sinterització, que ofereix una qualitat, fiabilitat i eficiència energètica inigualables. Tant si busqueu produir productes de pellets sinteritzats altament uniformes amb especificacions precises, com si necessiteu un forn capaç de funcionar les 24 hores del dia amb un manteniment mínim, el nostre forn de sinterització és una solució ideal.

El nostre forn de sinterització proporciona una uniformitat i un control de calor excepcionals, assegurant resultats consistents amb cada lot. El nostre sistema de control d'última generació està dissenyat per simplificar el funcionament, permetent-vos configurar el vostre procés de sinterització amb facilitat. A més, el nostre forn està dissenyat per ser excepcionalment eficient energèticament, reduint els costos operatius alhora que minimitza la petjada de carboni del vostre forn.

El nostre equip d'experts també ofereix serveis integrals d'instal·lació, posada en marxa i suport, garantint una integració perfecta del forn a les vostres operacions. Ens comprometem a oferir un valor i un rendiment a llarg termini proporcionant suport postvenda continu, manteniment oportú i peces de recanvi, per garantir un rendiment del forn fiable i optimitzat.

Si busqueu un forn de sinterització que ofereixi un rendiment i una fiabilitat superiors, no busqueu més. El nostre forn de sinterització és l'opció perfecta per a empreses de diverses indústries, com ara la metal·lúrgia, la mineria i el ciment.

Per obtenir més informació sobre el nostre forn de sinterització i com pot millorar el vostre procés de sinterització, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes avui mateix i estarem encantats de proporcionar-vos informació addicional.

El nostre forn de sinterització proporciona un rendiment precís i fiable amb un control de calor excepcional i una eficiència energètica. Amb controls fàcils d'utilitzar i un equip d'experts per proporcionar instal·lació i suport, el nostre forn és una solució ideal per a empreses de diverses indústries. Ens comprometem a oferir un valor i un rendiment a llarg termini amb un suport postvenda continu i un manteniment oportú. , i peces de recanvi. Per obtenir més informació sobre la qualitat i el rendiment incomparables del nostre forn de sinterització, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes avui mateix. Salutacions cordials,

Sí, els forns de sinterització s'utilitzen àmpliament a la indústria d'aliatges durs per a la producció d'eines de carbur cimentat, com ara broques de carbur, freses i insercions de tall. La sinterització és un procés crucial en la fabricació de carbur cimentat perquè implica la fusió de pols de carbur i aglutinants metàl·lics a altes temperatures en condicions controlades. Aquest procés permet que el carbur assoleixi les seves propietats desitjades, com ara la duresa, la resistència al desgast i la tenacitat, que són essencials per a les aplicacions d'eines.

Els forns de sinterització estan dissenyats per proporcionar un control precís en el temps, la temperatura i l'atmosfera, que poden influir en les propietats finals dels productes de carbur cimentat. Alguns forns de sinterització també utilitzen funcions avançades, com la sinterització al buit o a alta pressió, que poden millorar encara més la qualitat dels productes acabats.

En resum, els forns de sinterització tenen un paper important en la indústria dels aliatges durs, ja que permeten la producció de productes de carbur cimentat d'alta qualitat, que s'utilitzen àmpliament en aplicacions de mecanitzat i tall.

Anterior: cap

Següent: cap

Categories populars